Ajankohtaista Mäntyharjun 4H:ssa 

4H-kerhojen toimintakausi on syyskuusta joulukuuhun ja tammi-helmikuusta toukokuuhun.  

Kerhoihin ilmoittautuminen on jatkuvaa. 

Vain Harrastamisen Mäntyharjun mallin kerhoihin ilmoittaudutaan syksyisin aina uudelleen. Muihin kerhoihin riittää yksi ilmoittautuminen. 4H-kerhot löytyvät "4H-kerhot & Klubit"-alasivulta. 

4H-työpalvelussa kiireisin aika on keväällä ja kesällä.  

Nuori - työpalveluun voi hakea läpi vuoden! 

Työn tilaaja - tarjoa työtä nuorelle! Lisätietoa 4H-työpalvelusta ja hakemuslomake nuorelle on Nuorten työllistäminen-alasivulla. 

Myös 4H-yrittäjät ahkeroivat bisneksissään. 4H-yrittäjän voit palkata työhön mm. piha-ja puutarhatehtäviin, monenlaisiin metsätöihin, siivous- ja matonpesutyöhön, koirien hoitoon, mm. sitter-toiminta, trimmaus ja kynsienleikkaus. 4H-yrittäjien yhteystiedot saat 4H-toimistolta. 

Vuosi 2024 on taas aktiivisen 4H-toiminnan aikaa - seuraa tiedotustamme nettisivuilla, Facebookissa ja Instagramissa.  

Tervetuloa 4H-toimintaan! 

Ajankohtaista tulevaa toimintaa

* Mäntyharjun Marttojen Juhlat metsässä-tapahtumassa ti 21.5. Tahvon kodalla kädentaitopaja 

* Kesäkerhoja ajalla 11.6.-19.6.2024. Kesäkerhoissa tekeminen ja paikka vaihtuvat mutta luvassa on ainakin kädentaitoja, leikkejä, pelejä,  kepparijuttuja, nuotiokokkailuja. Kesäkerhoista tarkemmin Kerhot-alasivulla. 

* Eskareiden Metsäsalapoliisit metsäpäivä ke 15.5. Leijonakodalla (vain eskareille, ei erillistä ilmoittautumista. Koulupäivän aikana). 

* Kevätretki Heinolaan lintutarhalle. Osuuspankki Suur-Savo avustaa  retkieväin ja tukemalla kyytiä

* Kesäloman päiväleiri koululaisten ekalla lomaviikolla vk 23 3.-7.6.2024. Alakoululaisille ma-pe klo 9-14. HUOM!! LEIRI ON TÄYNNÄ!!! Ilmoittautuminen vain jonopaikalle sähköpostitse 4H-toimistoon 4H(at)mantyharju.fi 

Keväällä jo mennyttä :) 

* 4H:n Bisnescafe on mukana NuoriUra Fest -tapahtumassa Kisalassa ti 16.1.24 ko 10-14. Tule juttelemaan yrittäjyydestä ja  kesätyömahdollisuuksista.

* Talviriehassa la 24.2. Kisalassa 4H:n toimintapiste leikkipuiston kodalla. Paahdamme vaahtokarkkeja nuotiolla ja lapsille luontopaja klo 12-14. 

* Talviloman pajapäivät koululaisten talvilomaviikolla vk 9. Alakoululaisten päiväleiri  klo 9-14. 

* 4H:n sääntömääräinen kokous ja nuorten palkitsemisia torstaina 25.4. klo 17.30 alkaen Järjestötuvalla. 

 

* Kädentaitopajoja:

- Mosaiikki-ilta Mynttilässä Tyllilähovissa to 21.3.2024 17.30-19.30 . Tehdään mosaiikkikoru. Ilmoittaudu mukaan wa-viestillä 040-8467387. Maksuton 4H-laisille, muille 5€ tarvikemaksu. Koko perheen tapahtuma eli vanhemmat ovat tervetulleita mukaan. 

- Herkkusuiden DIY-karkki-ilta ke 17.4.2024 kotitalousluokassa 16.30 - 19.  Karkki-ilta on osa Mäntyharjun Nuortenviikon touhuja. Maksuton. Ennakkoilmoittautuminen tarvitaan materiaalihankintojen vuoksi. Ilmoittautua voi wa-viestillä 040-8467387 (nimi, ikä) tai tästä . Ilmoittautuminen päättyy ma 15.4.  

* Suojatiepäivystys lukuvuoden aikana muutamana maanantaina klo 8-8.30 Yhtenäiskoulun lähiristeyksissä. Olemme mukana turvaamassa koululaisten koulutietä.

 

Ilmoittautuminen  kesäloman päiväleirille 

HUOM! Päiväleiri on alakoululaisille, ei eskarit!

HUOM! Tilanne ma 6.5. Leiri on täynnä! Vain jonopaikalle ilmoittautuminen! 

Ilmoittautuminen on sitova. Peruutus vain sairastumisen vuoksi. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. 

Leirikirje ja lasku lähetetään ilmoittautuneille huoltajan sähköpostiin.

Mihin leiripäiviin osallistut?
4H-jäsenyys (kysymme tätä vakuutusasioiden takia)
Lapsen uimataito

Päiväleirin  paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Osallistujille lähetetään leirikirje viimeistään edellisellä viikolla ennen leiriä.  Osallistumismaksu laskutetaan, ei käteismaksuja. 

Täyttämällä ilmoittautumislomakkeen hyväksyt henkilötietojen keräämisen. Tiedot poistetaan leirin päätyttyä. 

Lokakuussa-23 syntynyt uusi ketjuvasikka Vanamo odottaa siirtymistä uuteen kotiin. Kotieläintaiturit-kerho kävi tapaamassa Vanamoa ja emäänsä Dahliaa tammikuussa-24.
Luonto- ja erätouhut ovat tärkeä osa 4H-toimintaamme!