Ajankohtaista Mäntyharjun 4H:ssa 

4H-kerhojen kevätkausi starttaa helmikuussa ja kerhoihin ilmoittautuminen on jo käynnissä. 4H-työpalvelussa kiireisin aika  alkaa kevään myötä ja 4H-yrittäjät ahkeroivat bisneksissään. Työhakemuksia työpalveluun kannattaa nyt laittaa! 

 4H-toimisto kunnantalolla on koronaohjeiden mukaisesti etätöissä. 

Vuosi 2021 on taas aktiivisen 4H-toiminnan aikaa - seuraa tiedotustamme nettisivuilla, Facebookissa ja Instagramissa. 

Tervetuloa mukaan!

Ajankohtaista toimintaa:


* Suojatiepäivystys joka kuukauden eka maanantai 8-8.30 Yhtenäiskoulun lähiristeyksissä. Olemme mukana turvaamassa koululaisten koulutietä.

* Talviloman Pajapäivät koululaisten hiihtolomalla vk 9 ( 1.-5.3.2021). Alakouluikäisten (ei eskarit) päiväleiri Askeleella ma-pe klo 9-14. Seuraa tiedotusta, ilmoittautuminen allaolevalla lomakkeella. Aluehallintoviraston tuella.  Ilmoittautuminen on sitova, peruutus vain sairastumisen vuoksi. 

Pajapäivien leirikirje, jossa tarkka ohjelma, lähetetään ilmoittautuneille sähköpostitse.  Pajapäivien hinta 5€/hlö/pv, sis. ohjattu tekeminen, materiaalit, lounas ja välipala.  Voi osallistua koko viikkoon tai osaan viikosta. Leirimaksu laskutetaan. Leirikirje on luettavissa myös  tämän sinun alareunassa  olevasta tiedostosta.

Ohjelma: (Säävaraus)

Ma 1.3. klo 9-14 Askeleella, kokkailuja ja kädentaitoja. Ulkoilua.

Ti 2.3. klo 9-14  Koulun kotitalousluokassa kokkailuja, pelejä ja leikkejä. Ulkoilua.

Ke 3.3. klo 9-14 Retkipäivä Mikkeliin Valkeajärvelle. Pilkkipäivä ja nuotioretki. Yhteiskyydit tilataksilla. Tulo ja kotiinlähtö Askeleelta. Lainavälineitä saatavissa. 

To 4.3. klo 9-14 Leijonakodalla mäenlaskua, nuotiokokkailuja ja ulkoleikkejä. Tulo ja kotiinlähtö Askeleelta.

Pe 5.3. klo 9-14 Askeleella kädentaitoja & leikkejä ja pelejä + luistelua koulun kentällä jos pakkanen sallii :) 

Ilmoittautumisten tilanne ja vapaat paikat 17.2.2021: 

Jos olet ilmoittautunut pajapäiviin ennen 17.2., on ilmoittautuminen ja paikka leirillä ok. Leirikirje lähetetään ma 22.2. sähköpostitse. 

Maanantain ja tiistain leiripäivissä tilaa. 

Keskiviikon ja torstain leiripäivät lähes täynnä, 1 vapaa paikka molemmissa.

Perjantain leiripäivässä tilaa.

HUOM! Koronarajoituksia liittyen meillä on tieto (tilanne pe 26.2.), että pajapäivät voidaan järjestää. Jos tilanne muuttuu, tiedotamme välittömästi suoraan osallistujien huoltajille! Seuraa sähköpostiasi yhteydenoton varalta.  
* Kasiluokkalaisten 4H-yrittäjyysinfot kevään aikana. Kouluyhteistyössä, oppituntien aikana. 


* Kevään kädentaitopaja  to 25.3.2021  klo 16-18 Askeleella 4H:n kerhotiloissa (4.krs). Tehdään erilaisia pääsiäisaiheisia ja muita keväisiä pieniä kädentaitoja.

  • ensisijassa alakouluikäsille lapsille, pienempien mukana on hyvä olla oma aikuinen tai isompi sisarus.
  • osallistua voi koko ajaksi tai osaksi aikaa
  • maksuton
  • ei ennakkoilmoittautumista, mutta max 10 osallistujaa voi olla kerrallaan. Jos haluat, voit varmistaa mukaanpääsysi varaamalla paikan viestillä 4H-toimistolta 040-8467387
* Vappumunkkipaja ke 28.4. klo 16-19.30 Askeleella 4H:n kerhotiloissa (4.krs) tai koulun kotitalousluokassa. Paikka varmistuu myöhemmin.

  • ensisijassa alakouluikäisille lapsille, pienempien mukana on hyvä olla oma aikuinen tai isompi sisarus
  • maksuton
  • ei ennakkoilmoittautumista, mutta max 10 osallistujaa voi olla kerrallaan. Jos haluat, voit varmistaa mukaanpääsysi varaamalla paikan viestillä 4H-toimistolta 040-8467387
  • munkit leivotaan laktoosittomina (ei muita erikoisruokavalioita)

* Kepparirata & pieni kepparikisa ma 10.5. klo 15-16.30 Rantapuistossa. Ota mukaan oma keppari ja tule mukaan! Ilmoittautuminen alkaa klo 14.30 paikan päällä tai etukäteen teksitiviestillä tai wa-viestillä numeroon 040-8467387.  

  • alakouluikäisille lapsille
  • maksuton

 * Kesäloman pajapäivät koululaisten ekalla kesälomaviikolla (vk 23) 7.-11.6.2021. Alakouluikäisten (ei eskarit) päiväleiri Askeleella ma-pe klo 9-14. Seuraa tiedotusta, ilmoittautuminen alkaa toukokuun alussa. Aluehallintoviraston tuella.
**************


* Ajokortti työelämään-koulutus ysiluokkalaisille pidettiin 24.11.2020. Yhteistyössä Yhtenäiskoulu, Mäntyharjun kunta, Osuuspankki ja paikallisia yrityksiä.  Työelämäpuheenvuoron pitivät Veisto Oy ja Osuuskauppa Suur-Savo. Ajokortti työelämään-koulutus järjestetään joka syksy kulloisellekin 9.lk ikäluokalle.   Tästä pääset lukemaan koulutuksesta lisää


Ajokortti työelämään-koulutus järjestetään joka syksy ysiluokkalaisille yhdessä yhteistyökumppaneiden kanssa.

Ilmoittautuminen (sitova) 4H-pajapäiviin, päiväleiri

Pajapäivien paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Osallistujille lähetetään leirikirje edellisellä viikolla ennen Pajapäiviä. Osallistumismaksu laskutetaan, ei käteismaksuja. 

Täyttämällä ilmoittautumislomakkeen hyväksyt henkilötietojen keräämisen. Tiedot poistetaan Pajapäivien päätyttyä.