Ysit töihin

4H:n avulla Ysit töihin

Joka vuosi noin 50 000 nuorta päättää peruskoulun. Tuolloin vastuun ottaminen omasta elämästä tulee ajankohtaiseksi ja lyhytkin työkokemus on tosi tärkeä.

4H-järjestön Ysit töihin -toiminnassa parannetaan nuorten talous-, yrittäjyys- ja työelämätaitoja tarjoamalla nuorille valmennusta ja koulutusta. 

Lisäksi toiminnan tavoitteena on työllistää nuoria vähintään kahden viikon ajaksi 9. luokan jälkeisenä kesänä.

Onnistunut kesätyökokemus 16-vuotiaana vahvistaa nuoren uskoa selviytymiseen työelämässä. Ensimmäinen työpaikka avaa tietä seuraavalle ja samalla on mahdollisuus jättää nuorelle muistijälki, että oma kunta on hyvä paikka tehdä työtä ja yrittää.

4H ei voi yksin työllistää kaikkia paikkakunnan ysiluokkalaisia. Apunamme kesätyötä voivat tarjota yritykset, erilaiset yhteisöt ja kotitaloudet.  4H auttaa työllistämisen kiemuroissa! 

Ysit töihin- toiminnan tärkeimpinä yhteistyökumppaneina toimivat kunta, koulu ja paikalliset yritykset. Valtakunnallisesti kumppaneinamme ovat OP-ryhmä ja Kesko. 

Ysit töihin -toimintaa toteutetaan ympäri Suomen. 

Mäntyharjulla Ajokortti työelämään -koulutukseen on kuluvana lukuvuonna osallistunut kaikki ysiluokkalaiset nuoret. 

Ysit töihin -hankkeen toteuttaa 4H-järjestö Opetus- ja kulttuuriministeriön rahoituksella.

Nuori! Työhakemuksen voit jättää alla olevalla lomakkeella. 

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.

TYÖHAKEMUS nuorelle


Oletko kiinnostunut myös 4H-yrittäjyydestä?
YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.