Kesäkerhot 2024

Kesällä 2024 järjestetään kesäkerhoja. 

Kesäkerhot ovat ajalla 11.6.-19.6. 

Kerhoissa askarrellaan, kokkaillaan leikitään ja pelataan yhdessä. Ohjelmassa on myös luontoretki ja kepparikisailua.

Kesäkerhot ovat kouluikäisille. Alle kouluikäiset voivat osallistua vain yhdessä oman aikuisen tai isomman sisaruksen kanssa. 

Kesäkerhot kokoontuvat ympäri taajamaa, Rantapuistossa, torilla, Leijonakodalla, Askeleella 4H:n kerhotiloissa. Säävaraus! Sateella kesäkerhon paikka voi vaihtua! Seuraa ajantasaista tiedotusta somessa FB Mäntyharjun4H 

Kesäkerhoon voi osallistua koko kerhoajaksi tai osaksi aikaa. Osallistujia ei ole vakuutettu! 

Kesäkerhoaikataulu (muutokset mahdollisia): 

ti 11.6. klo 10-13 kesäisiä askarteluja (paikka tarkentuu myöhemmin mutta mahdollisesti torilla tai Rantapuistossa).  Vapaa osallistuminen, ei ilmoittautumista. 

ke 12.6. klo 10-13 kepparihyppelyä ja kisat (Rantapuistossa). Mukaan voi ottaa oman kepparin, muutama lainakeppari on. Ei ilmoittautumista.

to 13.6. klo 10-12 lettukestit ja leikkejä Leijonakodalla. Etukäteisilmoittautuminen allaolevalla lomalleella viimeistään ke 12.6. materiaalihankintojen vuoksi. Letut tehdään laktoosittomina, haastavampiin ruokavalioihin ei ole mahdollisuutta. Järjestetään jos väh 5 osallistujaa. Maastopalovaroituksen aikana avotulta ei tehdä. 

ma 17.6. klo 10-13 Askeleella 4H:n kerhotiloissa lautapelejä ja pientä kokkailua. Ennakkoilmoittautuminen allaolevalla lomakkeella viimeistään to 13.6.   Järjestetään jos väh 5 osallistujaa. 

ti 18.6. klo 10-13 yhteisiä leikkejä ja pelejä Kisalan yläpuolella metsäleikkipuistossa. Ei ilmoittautumista.  

Osaan kesäkerhojen kokoontumisista on ennakkoilmoittautuminen (mm.kokkailu) materiaalihankintojen takia. Osaan kesäkerhoista ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon. 

Seuraa tiedotusta mm. FB ja Ig. 

Kesäkerhoon ilmoittautuminen

Kesäkerho on tarkoitettu ensisijassa esikoulu- ja alakouluikäisille lapsille.  Nuorempien mukana on hyvä olla vanhempi sisarus tai muu henkilö.