4H-kerhot

4H-kerhoissa opitaan monipuolisesti erilaisia taitoja yhdessä viihtyen! 

4H-kerhotoiminta on ensisijassa alakouluikäisten ryhmätoimintaa. Kerhoon voi osallistua 6 vuotta täyttänyt, toivomme, että kerholainen olisi vähintään ekaluokkalainen. 

Osa kerhoista on perus4H-kerhoja, joissa touhutaan monenlaista. Kokkiksessa leivotaan ja kokataan, kädentaitokerhossa askarrellaan, usein leikitään & pelataan. Lisäksi liikutaan luonnossa, tutustutaan eläinaiheisiin ja vaikkapa teknologiaan.

Osa kerhoista on teemakerhoja, jotka kokoontuvat tietyn aiheen ympärillä. Teemakerhojen aiheet vaihtelevat kerholaisten toiveiden mukaan. Teemakerhomme ovat usein kokkiksia, luonto- ja eräkerhoja, eläinkerhoja, heppakerhoja, kepparikerhoja... Teemakerhossa ikäraja voi olla korkeampi, esim. heppataiturikerhossa 8v. 


Kerhoissa noudatetaan hygieniaohjeita, käsiä pestään usein ja fyysisiä kontakteja vältetään. Kokkailuissa keittiöolosuhteissa emme kuitenkaan koko ajan pysty turvavälejä pitämään. 

Flunssaoireisena tai sairaana kerhoon ei saa tulla. Jos kerholainen sairastuu kerhon aikana, hänet ohjataan erilliseen tilaan odottamaan huoltajaa. 

Mikäli koronatilanne edellyttää, kerhojen toimintaa tarkastellaan uudelleen. 

Syksyn 2020 4H-kerhotoiminta siirtynyt joulutauolle. Jatkamme tammi-helmikuussa. Uudet kerholaiset ilmoittautuvat alla olevalla lomakkeella. 

Tervetuloa mukaan! 

TOPI-karhu on 4H:n kerhotoiminnan maskotti

Ilmoittautuminen 4H-kerhoon

Osa kerho- ja leiritoiminnoista järjestetään Aluehallintoviraston tuella.