4H-kerhot & klubit

4H-kerhoissa opitaan monipuolisesti erilaisia taitoja yhdessä viihtyen! 

4H-kerhotoiminta on ensisijassa alakouluikäisten ryhmätoimintaa. Kerhoon voi osallistua 6 vuotta täyttänyt. Toivomme, että kerholainen olisi vähintään ekaluokkalainen. 

Osa kerhoista on yleiskerhoja, joissa touhutaan monenlaista. Kokkiksessa leivotaan ja kokataan, kädentaitokerhossa askarrellaan, usein leikitään & pelataan. Lisäksi liikutaan luonnossa, tutustutaan eläinaiheisiin ja vaikkapa teknologiaan.

Osa kerhoista on teemakerhoja, jotka kokoontuvat tietyn aiheen ympärillä. Teemakerhojen aiheet vaihtelevat kerholaisten toiveiden mukaan. Teemakerhomme ovat usein kokkiksia, luonto- ja eräkerhoja, eläinkerhoja, heppakerhoja, kepparikerhoja... Teemakerhossa ikäraja voi olla korkeampi, esim. kotieläintaiturit-kerhossa 8v. 

Klubi-toiminta on yläkouluikäisten ryhmätoimintaa. 


Jos sairastut: 

Kerhoissa noudatetaan hygieniaohjeita, käsiä pestään usein ja fyysisiä kontakteja vältetään. Kokkailuissa keittiöolosuhteissa emme kuitenkaan koko ajan pysty turvavälejä pitämään. 

Flunssaoireisena tai sairaana kerhoon ei voi tulla. Jos kerholainen sairastuu kerhon aikana, hänet ohjataan erilliseen tilaan odottamaan huoltajaa. 

Mikäli koronatilanne edellyttää, kerhojen toimintaa tarkastellaan uudelleen. 

4H-kerhojen toimintakaudet ovat elokuu-joulukuu ja helmikuu-toukokuu. 

Uudet kerholaiset ilmoittautuvat alla olevalla lomakkeella. 

Tervetuloa mukaan! 

TOPI-karhu on 4H:n kerhotoiminnan maskotti

Ilmoittautuminen 4H-kerhoon

Osa leiritoiminnoista järjestetään Aluehallintoviraston tuella.
Liity jäseneksi tästä