4H-Jäseneksi

4H-jäsenenä pääset osallistumaan 4H-toimintaan

4H-kerhotoiminta on jäsenille maksutonta. Kurssi-, retki- ja leirimaksuista 4H-jäsenet saavat tuntuvan edun. 4H-jäsenillä on myös voimassaoleva tapaturmavakuutus kaikissa 4H:n tapahtumissa. Jäsenkortilla saa monenlaisia etuja ja alennuksia valtakunnallisesti.  

4H-jäsenyys on edellytys nuorten työpalvelutoimintaan osallistumiseksi ja 4H-yrityksen perustamiseksi.  

4H-järjestössä on käytössä ns. rullaava jäsenkausi. Jäsenkausi alkaa siis liittymispäivästä ja jatkuu 12kk eteenpäin. 

Yksilöjäsenmaksu on 40€ ja perhemaksu 85€. Perhemaksulla 4H-jäseninä voivat olla kaikki saman ruokakunnan henkilöt. 

4H:n jäsenmaksut muuttuvat 1.9.2023 alkaen

4H:n yksilö- ja perhejäsenmaksut muuttuvat syyskuun alusta 2023 alkaen. Jatkossa yksilöjäsenmaksu on 40 euroa, perhejäsenmaksu on 85 euroa. 4H-yhdistysten kannatusjäsenmaksu pysyy 100 eurossa.

4H:ssa on käytössä rullaava jäsenkausi. Eli jos olet jo saanut tai maksanut vuoden 2023 jäsenmaksulaskun ennen syyskuuta, jäsenyytesi on normaalisti voimassa entisellä hinnalla vuoden ajan aina siihen asti, kunnes nykyinen jäsenkautesi päättyy. Tämän jälkeen jäsenyys jatkuu automaattisesti uuden hinnan mukaisesti.

Näet jäsentietosi sekä kaikki jäsenedut omalta jäsenkortiltasi. Pääset kirjautumaan omalle jäsenkortillesi osoitteessa oma.4h.fi

4H-jäsenyys on voimassa kunnes itse irtisanot sen. Jäsenyyden irtisanominen tapahtuu helpoiten digitaalisella jäsenkortillasi osoitteessa oma.4h.fi-palvelussa.  Yksilöjäsen hallinnoi jäsentietojaan itse omalla sähköpostiosoitteella tai puhelinnumerolla, perhejäsenyyden tietoja pääsee muokkaamaan perheen huoltaja.  

Tietosuoja-asetuksen mukaisen tietosuojaselosteen löydät tästä alta.

Liity jäseneksi tästä
YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.