Palvelut

4H-työpalvelussa 4H-nuori työskentelee monenlaisisa työtehtävissä kotitalouksien, taloyhtiöiden, yritysten tai erilaisten yhteisöjen tilausten mukaan. Vuosittain reilu 40 mäntyharjulaista nuorta työllistyy 4H-toiminnan kautta! 

 

4H-työpalvelussa nuori on työsopimussuhteessa 4H-yhdistykseen ja tekee työn työntilaajalle. Työnantajavelvotteista vastaa 4H ja laskuttaa tehdystä työstä työn tilaajaa. Työpalvelun tuntiveloitus on vuonna 2017 20€. Usein tehty työ on tilaajalle kotitalousverovähennyskelpoista. 

 

Valtaosa työsuhteista toteutuu kesän aikana, mutta jotkut nuoret työllistävät itsensä läpi vuoden koulutyön ohella iltaisin ja viikonloppuisin. Työpalvelutoiminta on kerrassaan loistava keino saada kokemusta ja taskurahaa!

Mäntyharjun 4H tekee aina nuoren kanssa kirjallisen työsopimuksen, huolehtii perehdytyksestä ja vastaa työnantajavelvoittteista. Työ on useinmiten tuntipalkattua, jolloin noudatetaan kulloisenkin alan työehtosopimusta. Ja - Mäntyharjun 4H:lla tuntipalkka on AINA vähän enemmän kuin minimipalkka olisi :)  

 


Työnantaja! Yritys, taloyhtiö, loma-asukas, kotitalous... Jos tarvitset työntekijää, ota yhteyttä 4H-toimistoon arkisin puhelimitse 040-8467387 tai sähköpostitse 4H(at)mantyharju.fi

  • pihatöitä kodeissa ja vapaa-ajanasunnoilla; nurmikonleikkausta, haravointia, kitkemistä, istutusta, kivien ja risujen keräämistä....
  • kotitaloustöitä; ikkunoiden pesemistä, siivoamista, mattojen pesua...
  • autojen sisäsiivouksia
  • lemmikkieläinten ulkoilutusta
  • seuranpitoa ja asiointiapua
  • perhejuhlissa avustamista 
  • yksityisten henkilöiden tilaamana hautojen hoitoa
  • jne 

Työtilauksia otetaan vastaan ja välitetään nuorille touko-kesäkuun ajan. Heinäkuussa uusia tilauksia ei oteta vastaan, mutta aiemmin sovitut ja säännöllisesti suoritettavat työt tehdään :) 

 

Nuori! Jos täytät 15-vuotta kuluvan vuoden aikana, voit hakea 4H-työpalveluun alla olevalla hakemuksella. Työtehtävät ovat monenlaisia - pihatöitä, siivoustöitä, eläinten hoitoa... Työtehtäviä on eniten juuri kesällä, mutta joitakin tehtäviä on läpi vuoden. Kysy rohkeasti! Hakemuksen saatuamme olemme sinuun yhteydessä. 

Työt ovat pääasiassa tuntitöitä, jolloin palkka maksetaan kunkin työtehtävän alan palkkataulukon mukaan. 

 

Täytä alla oleva lomake huolella ja pian saatat olla jo työssä! 4H-työpalvelu on tarkoitettu 4H-jäsenille ja tarvittaessa voit liittyä jäseneksi työpalveluun tullessasi. Jäsenyydestä lisätietoa saat Yhdistys-välilehdeltä. 

Nuoria työpalveluun rekrytoidaan jatkuvasti - kulloisenkin työtilausten määrän mukaan. Kesän työtehtävät tulevat jakoon huhtikuussa ja uudet läpi kesän. Alle 16-vuotiaille työtilaisuuksia on rajallisesti. Esimerkiksi nuormikonleikkausta saa työsuojelumääräysten vuoksi tehdä vain 16v täyttänyt nuori. 

 

Toinen varteenotetttava vaihtoehto itsensä työllistämiseksi on 4H-yrittäjyys!

Lueppa tämä:

Onko Sinussa Yritystä? Kiinnostaako 4H-yrittäjyys? 4H-yrityksen kautta voit toteuttaa ideasi, tienata omaa rahaa ja hankkia työkokemusta. 4H-yrittäjäksi pääset ottamalla yhteyttä 4H-toimistoon!

Laitetaan yhdessä bisnes liikkeelle :) 

Katso lisää 4H-yrittäjyydestä vasemmalla olevasta 4H-yrittäjät- sivulta

 

 

 

 

 

TYÖHAKEMUS nuorelle työpalveluun

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

PDF-tiedostoTyöt+alkavat+-opas.pdf (310 kB)
Tutustu tässä Työt alkavat oppaaseen! Saat hyödyllistä tietoa työn aloittamiseen 4H:ssa ja yleisestikin.