Liity jäseneksi

 

Koko 4H-järjestössä on siirrytty keväällä 2020 uuteen, ns. rullaavaan jäsenkauteen, jolloin jäsenkausi alkaa liittymiskuukauden alusta  ja jatkuu 12kk jaksoissa eteenpäin.

 

Entisillä 4H-jäsenillä jäsenkausi säilyy ennallaan 1.9.-31.8. 

Uusi jäsenkausi ei edellytä jäseniltä mitään toimenpiteitä. 4H-jäsenmaksu tulee postitse kotiin, samoin jäsenkortti.  

Jäseneksi liittyminen https://4h.fi/tule-mukaan/tule-mukaan-toimintaan/liity-jaseneksi-2/ 

 

Jäsen, päivitäthän tietosi – näin saat digitaalisen jäsenkortin käyttöön

4H on siirtynyt käyttämään digitaalista jäsenkorttia. Pääset kirjautumaan omalle jäsenkortillesi osoitteessa oma.4h.fi. Käyttäjätunnuksesi on matkapuhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi. Tilaa itsellesi salasana ensimmäisen kirjautumisen yhteydessä. Samalla toiminnolla voit tilata itsellesi uuden salasanan.

Jos jäsentiedoistasi/lapsesi jäsentiedoista/perheenne jäsentiedoista ei löydy huoltajan yhteystietoja (sähköposti, puhelinnumero), et pääse kirjautumaan digitaaliselle jäsenkortille. Tällöin sinun tulee olla yhteydessä meihin eli omaan 4H-yhdistykseesi, jotta voimme tallentaa huoltajan yhteystiedot jäsenrekisteriimme. Tämän jälkeen pääset kirjautumaan oma.4h.fi:hin.

4H:n jäsenenä tietosi ovat jäsenrekisterissämme. On tärkeää, että päivität jäsentietosi, kun osoitteesi, sähköpostiosoitteesi tai esimerkiksi matkapuhelinnumerosi on muuttunut. Pystymme palvelemaan jäseniämme parhaiten silloin, kun jäsentiedot ovat ajan tasalla.

Digitaalisessa jäsenkortissa eli oma.4h.fi:ssä pääset tarkistamaan ja muokkaamaan tietojasi. Perheen huoltajana pääset tarkistamaan ja muokkaamaan kaikkien perheen jäsenten tietoja. Muistathan käyttää samaa sähköpostiosoitetta ja puhelinnumeroa vain yhdellä henkilöllä.

4H:n jäsenenä sinulla on käytössäsi niin paikallisia kuin valtakunnallisia jäsenetuja. Näet kaikki käytössäsi olevat jäsenedut omalla digitaalisella jäsenkortillasi.

Tarkempaa tietoa digitaalisesta jäsenkortista: https://4h.fi/tule-mukaan/tule-mukaan-toimintaan/jasentietojen-muokkaaminen/

Tarkempaa tietoa jäseneduista: https://4h.fi/tule-mukaan/tule-mukaan-toimintaan/jasenedut/

 

 

4H-jäsenyys on voimassa kunnes jäsen sen irtisanoo. Irtisanominen tehdään omaan 4H-yhdistykseen, 4H@mantyharju.fi . 

 

4H-jäsenmaksulla pääset osallistumaan 4H-toimintaan, mm. 4H-kerhotoiminta on jäsenille maksutonta. Kurssi-retki- ja leirimaksuissa 4H-jäsenet saavat tuntuvan edun. 4H-jäsenillä on myös voimassaoleva tapaturmavakuutusturva kaikissa 4H-tapahtumissa. Jäsenkortilla saa monenlaisia etuja ja alennuksia valtakunnallisesti. 

 

4H-jäsenyys on edellytys työpalvelutoimintaan ja 4H-yritykseen osallistumiseksi!

 

4H-jäseneksi voit liittyä tässä https://liity.4h.fi/ 

 

 

Tietosuoja-asetuksen mukaisen tietosuojaselosteen löydät jäsenlomakkeen yhteydestä.