Kurssit ja koulutukset

Seuraava Ajokortti työelämään-kurssi on 9.lk oppilaille marraskuussa 2017
Osuuspankki on nuorten Ajokortti Työelämään-koulutuksen tärkeä yhteistyökumppani
Mäsek on mukana jokaisessa nuorten Ajokortti Työelämään-koulutuksessa
Sivis tukee koulutustoimintaamme
Kepparikurssilla työntouhussa
Heppa syntyy kepparikurssilla

Kursseja järjestetään säännöllisesti ajankohtaisista teemoista mm. luontoon, kädentaitoihin ja eläimiin liittyen. Lisäksi järjestämme nuorille erilaisia työelämään valmentavia koulutuksia.


4H toteuttaa erilaisia kursseja ja koulutuksia. Onko sinulla toiveita kurssiksi? Joku tietty kädentaitoaihe? Kokkailu? Vinkkaa toiveesi 4H-toimistolle! 

Lisätiedot 4H-toimistolta 040-8467387

 

* Joka syksy 9.lk oppilaille järjestetään työelämäkoulutus Ajokortti työelämään. Koulutus on mäntyharjulaisittain räätälöity koulupäivän sisällöksi, mukana on paikallisia yrittäjiä ja Osuuspankki. Syksyn koulutus 16.11.2017

Ajokortti työelämään-koulutuksesta lisää näet tästä

https://www.4h.fi/toita/hanki-toita/hanki-ajokortti-tyoelamaan/

 

* Jouluisia kädentaitoja Askeleella 22.11.  klo 15-17. Askarrellaan yhdessä kädentaitoja joulun ja talven teemalla.  Nonstop-paja, jossa voit käyden oman aikataulusi mukaan :) Alakouluikäisille, ensisijassa 3.-6.lk. Maksuton! 

 

* Kissan elämää 4H-eläinilta kunnantalon kerhosalissa ma 27.11.  (kerhohuone parkkitasanteen alla) klo 18-19.30 aiheena kissat. Saadaan kissavieraita, jutellaan kissojen hoitamisesta ja puuhaillaan kissamaisia asioita. Alakouluikäisille. Maksuton! Ei ennakkoilmoittautumista mutta tule ajoissa paikalle! 


 

Lisäksi kurssimuotoista kerhotoimintaa Heppataitureissa, lemmikkitaitureissa ja riista- ja kalakerhossa.  Katso kerhot-sivulta.  


 

 

 

 

ILMOITTAUTUMINEN kurssit, koulutukset, tapahtumat

Ilmoittautuminen Mäntyharjun 4H:n järjestämään koulutukseen tai tapahtumaan

*
*
*
*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.