Pajapäivät

Karkkikurssilla 2016 Kirkonkylän koululla
Talviloman pajapäivillä 2018 valettiin kynttilöitä kierrätysmateriaaleista kierrätyskuppeihin
Jousiammunta treenattiin niin Mäntyharjulla kuin Mikkelissäkin radalla
kesäloman pajapäivillä 2020 tehtiin mosaiikkitöitä
Lasten 425v synttärit Tyllilä-hovissa yhdessä Mäntyharjun Marttojen kanssa 5.6.2020

Pajapäivät ovat eräänlaisia lyhyitä harrastekursseja, joiden tavoitteena on oppia uusia tietoja ja taitoja mm. seuraavista teemoista: kädentaidot, eläimet, kokkailu sekä metsä ja luonto. 

Harrastekurssien laajuus vaihtelee: yksi kurssi kestää muutaman tunnin kun toinen kurssi jatkuu läpi vuoden. Kursseilla ohjaa teemaan perehtynyt ammattilainen tai harjaantunut harrastaja. 

Pajapäiviä tuotetaan myös koululaisten talviloman ja kesäloman aikana. Perinteisesti kesälomalla pajapäivät ovat loman ekalla viikolla kesäkuussa. 

 

Kesäloman pajapäivät vk 23  1.-5.6.2020

 

HUOM! PAJAPÄIVÄT TÄYNNÄ (tilanne pe 8.5.). VAIN VARASIJALLE ILMOITTAUTUMISIA OTETAAN VASTAAN PUHELIMITSE 4H-TOIMISTOON ARKISIN NRO 040-8467387. (tilanne pe 8.5. klo 9.20)

Kesäloman pajapäivät on kesäloman ekan viikon päiväleiri alakouluikäisille (ei eskarit). 

Päiväleiriviikko 1.-5.6.2020  ma-to 9-14 ja pe 10-15 

Päiväleirin ohjelmassa kädentaitoja, kokkailuja, ulkoilua, pelejä ja leikkejä yhdessä, pieniä retkiä. Leiriläisille lähetetään leirikirje leiriä edeltävällä viikolla, jossa tarkempi viikko-ohjelma ja mukaan tarvittavat varusteet. Jos sää sallii, menemme jonain päivänä / joinain päivinä myös uimarannalle, mutta uiminen ei ole välttämätöntä. JOS aikoo uida, täytyy olla hyvä uimataito ja huoltajan suostumus. 

Aiempina kesinä olemme käyneet Heinolan lintutarhalla ja maatiloilla, mutta nyt koronarajoitusten vuoksi vältämme yhteiskyytejä, joissa istuisimme kaverin kanssa lähekkäin pidemmän matkan ajan. 

Leiriviikosta ma-ke vietetään Askeleella ja sen lähiympäristössä, mm. Leijonakodalla. Torstai ja perjantai ollaan Mynttilässä Tyllilähovissa ja perjantain leiripäivä on klo 10-15, koska vietämme silloin Lasten synttäreitä 425-vuotiaan Mäntyharjun kunniaksi. Yhteistyössä tässä on Mäntyharjun Martat. Vanhemmat ja sisarukset ovat tervetulleita juhliin perjantaina lapsia leiriltä hakiessaan. 

Päiväleirin hinta on 5€/osallistuja/pv. Sisältäen ohjatun toiminnan, lounaan, välipalan ja vakuutuksen. Päiväleiri laskutetaan eli älä tuo käteistä rahaa!

 

Pajapäiviin voi osallistua koko viikkoon tai osaan päivistä. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ryhmän koko on rajattu!!! Ilmoittautuminen on sitova, vain sairaustapauksessa leirimaksu palautetaan. 

 

Päiväleirillä kiinnitetään erityistä huomiota turvallisuuteen koronaepidemian näkökulmasta. Noudatamme Valtioneuvoston ohjeita. Ryhmä jaetaan pienempiin toimintaryhmiin, fyysistä kontaktia toisiin vältetään ja hygieniaohjeita noudatetaan huolella. Lapsia kannattaa opastaa jo kotona, että leiriohjaajien antamia ohjeita PITÄÄ noudattaa. Lasten ja ohjaajien turvallisuus on hyvin tärkeää. 

Jos lapsi sairastuu leiriviikon aikana tai saa minkäänlaisia hengitystieinfektion oireita, lapsen tulee välittömästi jäädä pois leiriltä. Asiasta pitää ilmoittaa viivytyksettä 4H-toiminnanjohtajalle puhelimitse 040-8467387.

Lisätiedot 4H-toimistolta arkisin 040-8467387 ja 4H(at)mantyharju.fi.

Järjestää Mäntyharjun 4H

Itä-Suomen Aluehallintoviraston osarahoittama hanke

 

 

ILMOITTAUTUMINEN Kesäloman ja talviloman pajapäivät

Ilmoittautuminen Mäntyharjun 4H:n järjestämään Pajapäivään tai muuhun tapahtumaan

*
*
*
*
*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.