Koulutukset ja pajapäivät

Tukemassa Ajokortti työelämään-koulutusta!
Tukemassa Ajokortti työelämään-koulutusta!
Tukemassa Ajokortti työelämään-koulutusta!
Tukemassa Ajokortti työelämään-koulutusta!

 


4H toteuttaa erilaisia harrastekursseja eli eri teemojen pajapäiviä. Onko sinulla toiveita kurssiksi? Joku tietty kädentaitoaihe? Kokkailu? Vinkkaa toiveesi 4H-toimistolle! 

Lisätiedot 4H-toimistolta 040-8467387

 

* Joka syksy 9.lk oppilaille järjestetään työelämäkoulutus Ajokortti työelämään yhteistyössä Mäsekin kanssa. Koulutus on mäntyharjulaisittain räätälöity koulupäivän sisällöksi, mukana on paikallisia yrittäjiä ja Osuuspankki. Viimeisin koulutus oli 21.11.2019. Mukana olivat mm. Osuuspankki, Polaria ja Mäsek.  

Ajokortti työelämään-koulutuksesta lisää näet tästä

https://www.4h.fi/toita/hanki-toita/hanki-ajokortti-tyoelamaan/

 

Kesäloman pajapäivät vk 23  1.-5.6.2020

 

HUOM! PAJAPÄIVÄT TÄYNNÄ (tilanne pe 8.5.). VAIN VARASIJALLE ILMOITTAUTUMISIA OTETAAN VASTAAN PUHELIMITSE 4H-TOIMISTOON ARKISIN NRO 040-8467387. (tilanne pe 8.5. klo 9.20)

Päiväleiriviikko 1.-5.6.2020 ma-to 9-14 ja pe 10-15 

Päiväleirin ohjelmassa kädentaitoja, kokkailuja, ulkoilua, pelejä ja leikkejä yhdessä, pieniä retkiä. Leiriläisille lähetetään leirikirje leiriä edeltävällä viikolla, jossa viikko-ohjelma ja mukaan tarvittavat varusteet. Jos sää sallii, menemme jonain päivänä / joinain päivinä myös uimarannalle, mutta uiminen ei ole välttämätöntä. JOS aikoo uida, täytyy olla hyvä uimataito ja huoltajan suostumus. 

Aiempina kesinä olemme käyneet Heinolan lintutarhalla ja maatiloilla, mutta nyt koronarajoitusten vuoksi vältämme yhteiskyytejä, joissa istuisimme kaverin kanssa lähekkäin pidemmän matkan ajan. 

Leiriviikosta ma-ke vietetään Askeleella ja sen lähiympäristössä, mm. Leijonakodalla. Torstai ja perjantai ollaan Mynttilässä Tyllilähovissa ja perjantain leiripäivä on klo 10-15, koska vietämme silloin Lasten synttäreitä 425-vuotiaan Mäntyharjun kunniaksi. Yhteistyössä tässä on Mäntyharjun Martat. Vanhemmat ja sisarukset ovat tervetulleita juhliin perjantaina lapsia leiriltä hakiessaan. 

Päiväleirin hinta on 5€/osallistuja/pv. Sisältäen ohjatun toiminnan, materiaalit, lounaan, välipalan ja vakuutuksen. Päiväleiri laskutetaan eli älä tuo käteistä rahaa!

 

Pajapäiviin voi osallistua koko viikkoon tai osaan päivistä. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ryhmän koko on rajattu!!! Ilmoittautuminen on sitova, vain sairaustapauksessa leirimaksu palautetaan. 

 

Päiväleirillä kiinnitetään erityistä huomiota turvallisuuteen koronaepidemian näkökulmasta. Noudatamme Valtioneuvoston ohjeita. Ryhmä jaetaan pienempiin toimintaryhmiin, fyysistä kontaktia toisiin vältetään ja hygieniaohjeita noudatetaan huolella. Lapsia kannattaa opastaa jo kotona, että leiriohjaajien antamia ohjeita PITÄÄ noudattaa. Lasten ja ohjaajien turvallisuus on hyvin tärkeää. 

Jos lapsi sairastuu leiriviikon aikana tai saa minkäänlaisia hengitystieinfektion oireita, lapsen tulee välittömästi jäädä pois leiriltä. Asiasta pitää ilmoittaa viivytyksettä 4H-toiminnanjohtajalle puhelimitse 040-8467387. 

Lisätiedot 4H-toimistolta arkisin 040-8467387 ja 4H(at)mantyharju.fi.

Järjestää Mäntyharjun 4H

Itä-Suomen Aluehallintoviraston osarahoittama hanke

****************************************************************************** 

 

Kädentaitopajat ti 14.7. Toivola ja ke 15.7. Askel klo 10-12 

 

Kesäiset kädentaitopajat Toivolassa koulun pihalla (ti 14.7.) ja Askeleella 4H:n kerhotiloissa (ke 15.7.) klo 10-12. Tehdään yhdessä kesäisiä kädentaitoja, aiheena kivi (molemmissa paikoissa samat kädentaidot).

Ensisijassa kouluikäisille lapsille, pienempien mukana on hyvä olla oma aikuinen. Osallistua voi koko kahden tunnin ajalle tai osaksi aikaa. 

Halutessasi voit tuoda mukanasi sileitä, aikuisen käden kokoisia kiviä. Kädentaitopaja on maksuton, ei ennakkoilmoittautumista, mutta max 10 osallistujaa voi olla kerrallaan. Jos haluat, voit varmistaa mukaanpääsysi varaamalla paikan viestillä numeroon 040-8467387. 

Koronaohjeet:

- Älä tule sairaana tai oireisena.

- Noudatetaan hygieniaohjeita ja vältetään fyysisiä kontakteja. 

Lisätiedot puhelimitse arkisin 040-8467387 tai sähköpostitse 4H@mantyharju.fi 


 

************

Koulutuksiin ja Pajapäiviin ilmoittautuvilta kerätään henkilötiedot, joita käytetään päiväleirin viestintään ja toiminnan organisointiin. Ilmoittautumislomakkeen täyttäminen on suostumus henkilötietojen  keräämiseen. EU:n tietosuoja-asetuksen mukainen tietosuojaseloste on nähtävissä alla.

************

 

 

ILMOITTAUTUMINEN Kesäloman ja talviloman pajapäivät

*

Ilmoittautuminen Mäntyharjun 4H:n järjestämään Pajapäivään tai muuhun tapahtumaan

*
*
*
*
*
*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

PDF-tiedostoTietosuojaseloste.4H-ryhmätoiminta.pdf (13 kB)
EU:n tietosuoja-asetuksen GDPR mukainen tietosuojaseloste, 4H-ryhmätoiminta
PDF-tiedostoTietosuojaseloste.kouluyhteistyö.pdf (15 kB)
EU:n tietosuoja-asetuksen GDPR mukainen tietosuojaseloste, kouluyhteistyö