Yhtenäiskoulun iltapäiväkerhon 4H

Herkullista hedelmäsalaattia!

 

ILTAPÄIVÄKERHON 4H-kokkis jatkuu toistaiseksi. IP-kokkis on koulupäivän aikaista toimintaa ja jatkuu kunnes koulun toiminta tai ohjeet koronavirustilanteen vuoksi muuttuvat! (tilanne 13.3.2020) TILANNE 17.3.2020 IP-kerhon KOKKIS KESKEYTYY TOISTAISEKSI KOULUN SIIRRYTTYÄ ETÄOPETUKSEEN. Tiedotamme jatkosta kun koulun toiminta normalisoituu. 

Vapaa-ajan 4H-kerhotoimintojen osalta Mäntyharjun 4H-yhdistys noudattaa Suomen 4H-liiton suositusta ja keskeyttää 4H-kerhotoiminnan ja muun ryhmätoiminnan toistaiseksi. Tiedotamme kerhotoiminnan jatkosta!

Yhtenäiskoulun iltapäiväkerhossa on 4H-aiheista toimintaa kokkikerhon muodossa. Iltapäiväkerhon lapset voivat osallistua 4H-toimintaan osana normaalia iltapäiväänsä. 4H-iltapäivät ovat keskiviikkona, kello 14.30-16 koulun kotitalousluokassa (minikokkiksia). 

Toiminta jatkuu keväällä 2020. 4H-iltapäivistä tiedotetaan ensisijassa iltapäiväkerhon kautta. Tähän kerhoon ei ilmoittauduta erikseen vaan se kuuluu ip-toimintaan.

12.2.

4.3.

18.3.

1.4.

15.4.

29.4.

Kokkispäiviin voi tulla muutoksia, seuraa ilmoittelua tällä sivulla ja etusivulla ajankohtaista-palstalla! Myös ip tiedottaa muutoksista! 

Kokkista ohjaavat toiminnanohjaaja, avustava ohjaaja ja tarvittaessa toiminnanjohtaja. 

 

Tämän ip-kokkiksen lisäksi Yhtenäiskoululla jatkuu Safkasankarit-kerho, joka on tarkoitettu ensisijassa 3.lk oppilaille ja sitä vanhemmille alakoulun oppilaille. Safkasankarit-kerhossa leivotaan ja laitetaan ruokaa, katso tarkemmin Safkasankarit-kerhon sivulta.