Toivola

Toivolan 4H-kerho kokoontuu Toivolan koululla. Tästä pääset suoraan kerhon sähköiseen  toimintasuunnitelmaan  https://www.toptehtavat.fi/groups/profile/28869/mantyharjun-4h-toivolan-4h-kerho. Paperiset tiedotteet jäävät pois keväällä 2020. 

Kerhopäivä on ma 14-16. 

 

Syksyn 2019 4H-kerhot:

2.9. Kerhokauden käynnistys ja ulkoleikit

16.9. Rastirata, varaa sään mukaiset ulkovaatteet

30.9. Kädentaito tai kokkis, sovitaan yhdessä!

14.10. Eläinteema

28.10. Kokkis, esiliina ja 1€ kokkismaksu

11.11. Kädenataito

25.11. Pikkujoulut, sovitaan yhdessä miten niitä vietetään 

 

Aihe saattaa vaihtua jos tarvetta tulee.

Varaudu kerhoon aina myös sään mukaisin ulkovaattein. Pienet eväät on hyvä ottaa että jaksaa jäädä koulun jälkeen. 

Entisten kerholaisten ei tarvitse ilmoittautua kerhoon. Ilmoita kuitenkin jos et jatka! Uudet kerholaiset ilmoittautuvat alla olevalla lomakkeella.

Jos kerhoaikoihin tulee muutoksia, tiedotamme siitä mahdollisimman pian nettisivuilla ja FB!

4H-kerho on maksuton 4H-jäsenille, paitsi kokkikerhon 1e maksu kaikille. Jäsenillä on myös vakuutusturva. Muilta perimme 25e/toimikausi osallistumis- ja materiaalimaksun. Jäseneksi voi liittyä etusivulla Liity-kuvakkeen alta. Jäsenhakemus on hyvä tehdä jo ennen ensimmäistä kerhokertaa!

Kerhoa ohjaa 4H:n toiminnanohjaaja. Jos haluat tietää tarkemmin kerhon ohjelmasta tai ilmoittaa poissaolosta, voit olla yhteydessä 4H-toimistoon 040-8467387. Yleiset tiedustelut, jäsenyyteen ym. liittyvät asiat hoituvat parhaiten ottamalla yhteyttä 4H-toimistoon.

 

Toivolan koululla on mahdollista käynnistää uudelleen myös liikuntakerho vuoroviikoin 4H-kerhon kanssa jos osallistujia on vähintään 6. Voit ilmoittaa halukkuudesta liikuntakerhoon alla olevalla kerhoilmoittautumislomakkeella. 

 

Liikuntakerho on 4H:n  kerhoja, joten osallistujilta toivotaan 4H-jäsenyyttä erityisesti vakuutusturvan vuoksi. Jäsenille voimme myös pitää kerhon maksuttomana. 

 


 

****************

Kerhotoimintaan ilmoittautuvilta kerätään henkilötiedot, joita käytetään viestintään ja toiminnan organisointiin. Ilmoittautumislomakkeen täyttäminen on suostumus henkilötietojen  keräämiseen. EU:n tietosuoja-asetuksen mukainen tietosuojaseloste on nähtävissä alla.

****************

Ilmoittautuminen Toivolan 4H-kerhoon. Kirjaa "Muita terveisiä"-kohtaan jos ilmoittaudut 4H-liikuntakerhoon

*
*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

PDF-tiedostoTietosuojaseloste.4H-ryhmätoiminta.pdf (13 kB)
Tietosuojaseloste