Toivola

 

HUOMIO! Toivolan 4H-kerhon toiminta on keskeytetty koronaviruksesta johtuen toistaiseksi. Mäntyharjun 4H-yhdistys noudattaa Suomen 4H-liiton suositusta keskeyttää 4H-kerhotoiminta toistaiseksi. Tiedotamme kerhotoiminnan jatkosta!

 

 

Toivolan 4H-kerho kokoontuu Toivolan koululla. Tästä pääset suoraan kerhon sähköiseen  toimintasuunnitelmaan  https://www.toptehtavat.fi/groups/profile/28869/mantyharjun-4h-toivolan-4h-kerho. Paperiset tiedotteet jäävät pois keväällä 2020. 

Kerhopäivä on ma 14-16. 

 

Kevään 2020 4H-kerhot:

3.2. kerhokauden käynnistys ja leikkejä

17.2. kokkis

2.3. kädentaidot

16.3. kokkis

30.3. toivekerho, suunnitellaan aihe yhdessä edellisissä kerhoissa. Kerhon jälkeen klo 16.30-18 kädentaitojen kevätpaja - saa jäädä askartelemaan jos haluaa. Maksuton!  

20.4. Synttärijuhlavalmisteluja 

27.4. Synttärijuhlavalmisteluja Huom! peräkkäiset maanantait!

Lisäksi tiistaina 28.4. klo 18 alkaen yhdessä Mynttilän 4H-kerhon kanssa Tyllilähovissa 4H-kerholaisten synttärit 425-vuotiaan Mäntyharjun kunniaksi! Synttärit järjestetään yhdessä Mäntyharjun Marttojen kanssa.

Kevätkaudella 2020 ei kerätä kokkiksen 1€ materiaalimaksuja. 

Varaudu kerhoon aina myös sään mukaisin ulkovaattein. Pienet eväät on hyvä ottaa että jaksaa jäädä koulun jälkeen. 

Entisten kerholaisten ei tarvitse ilmoittautua kerhoon. Ilmoita kuitenkin jos et jatka! Uudet kerholaiset ilmoittautuvat alla olevalla lomakkeella. Kerhoon ovat tervetulleita ekaluokkalaisesta alkaen (ei eskarit).

Jos kerhoaikoihin tulee muutoksia, tiedotamme siitä mahdollisimman pian nettisivuilla ja FB!

4H-kerho on maksuton 4H-jäsenille. Jäsenillä on myös vakuutusturva. Muilta perimme 25e/toimikausi osallistumis- ja materiaalimaksun. Jäseneksi voi liittyä etusivulla Liity-kuvakkeen alta. Jäsenhakemus on hyvä tehdä jo ennen ensimmäistä kerhokertaa!

Kerhoa ohjaa 4H:n toiminnanohjaaja. Jos haluat tietää tarkemmin kerhon ohjelmasta tai ilmoittaa poissaolosta, voit olla yhteydessä 4H-toimistoon 040-8467387. Yleiset tiedustelut, jäsenyyteen ym. liittyvät asiat hoituvat parhaiten ottamalla yhteyttä 4H-toimistoon.

 

Toivolan koululla on mahdollista käynnistää uudelleen myös liikuntakerho vuoroviikoin 4H-kerhon kanssa jos osallistujia on vähintään 6. Voit ilmoittaa halukkuudesta liikuntakerhoon alla olevalla kerhoilmoittautumislomakkeella. 

 

Liikuntakerho on 4H:n  kerhoja, joten osallistujilta toivotaan 4H-jäsenyyttä erityisesti vakuutusturvan vuoksi. Jäsenille voimme myös pitää kerhon maksuttomana. 

 

Toivolan koululla järjestetään kouluyhteistyönä riistarastipeli torstaina 14.5. klo 13 - 14.30! Tapahtuma on kouluaikaa! 
 

****************

Kerhotoimintaan ilmoittautuvilta kerätään henkilötiedot, joita käytetään viestintään ja toiminnan organisointiin. Ilmoittautumislomakkeen täyttäminen on suostumus henkilötietojen  keräämiseen. EU:n tietosuoja-asetuksen mukainen tietosuojaseloste on nähtävissä alla.

****************

Ilmoittautuminen Toivolan 4H-kerhoon. Kirjaa "Muita terveisiä"-kohtaan jos ilmoittaudut 4H-liikuntakerhoon

*
*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

PDF-tiedostoTietosuojaseloste.4H-ryhmätoiminta.pdf (13 kB)
Tietosuojaseloste