Taajaman kerho

HUOMIO! Taajaman 4H-kerhon toiminta on keskeytetty koronaviruksesta johtuen toistaiseksi. Mäntyharjun 4H-yhdistys noudattaa Suomen 4H-liiton suositusta keskeyttää 4H-kerhotoiminta toistaiseksi. Tiedotamme kerhotoiminnan jatkosta!

 

Taajaman 4H-kerho Askeleella to 14.30-16.00

Kerhoon voi hyvin tulla vähän myöhässäkin jos koulu loppuu vasta 14.30 :) 

Kevään 2020 4H-kerhot alkavat helmikuussa:

6.2. kerhokauden käynnistys ja ulkopelit & leikit

20.2. kokkis

5.3. kädentaidot

19.3. kokkis

2.4. toivekerho. Suunnitellaan aihe yhdessä edellisissä kerhoissa. Tämä on KAVERIKERHO, johon voit kutsua 2 kaveriasi mukaan! 

16.4. synttärien valmistelua

30.4.4H-kerholaisten synttärit 425-vuotiaan Mäntyharjun kunniaksi! Vanhemmat, isovanhemmat & sisarukset tervetulleita mukaan! Mukana safkasankarit-kerho Yhtenäiskoululta. Synttärit pidetään Leijonakodalla tai Askeleella, sään mukaan. Synttärit järjestetään yhdessä Mäntyharjun Marttojen kanssa.

Kevätkaudella ei kerätä kokkiksen 1€ materiaalimaksuja. 

Tästä pääset suoraan kerhon sähköiseen toimintasuunnitelmaan https://www.toptehtavat.fi/groups/profile/28865/mantyharjun-4h-taajaman-4h-kerho  . Paperiset tiedotteet jäävät pois käytöstä  2020. 

Aihe saattaa vaihtua jos tarvetta tulee. 

 

Taajaman 4H-kerho kokoontuu vanhalla Askeleen kenkätehtaalla, kerhotila 4.krs, ylin kerros! 

 

Mukaan ovat tervetulleita entiset ja uudet kerholaiset, ensisijassa alakouluikäiset lapset. Entisten kerholaisten ei tarvitse ilmoittautua, uudet kerholaiset ilmoittautuvat hyvissä ajoin ennen ensimmäistä kerhokertaa alla olevalla lomakkeella tai sähköpostitse 4H@mantyharju.fi tai puhelimitse 040-8467387. 

Ota kerhoon mukaan pienet eväät jos tulet suoraan koulusta (ei sokeriherkkuja!)

Kerho on maksuton 4H-jäsenille, muilta perimme 25e osallistumismaksun / kerhokausi. 4H-jäseneksi voi liittyä etusivulla kuvakkeen Liity-alta. Jäsenkausi 1.9.-31.8. Jäsenmaksu postitetaan suoraan kotiin. Jäsenhakemus on hyvä tehdä jo ennen ensimmäistä kerhokertaa!

Taajaman 4H-kerhoa ohjaa toiminnanohjaaja. 

Lisätietoja kerhosta 4H-toimistolta 040-8467387.

 

********************

Kerhotoimintaan ilmoittautuvilta kerätään henkilötiedot, joita käytetään viestintään ja toiminnan organisointiin. Ilmoittautumislomakkeen täyttäminen on suostumus henkilötietojen  keräämiseen. EU:n tietosuoja-asetuksen mukainen tietosuojaseloste on nähtävissä alla.

*******************

 

Ilmoittautuminen Taajaman 4H-kerhoon HUOM! Taajaman kerho on täynnä. Jonopaikalle voi ilmoittautua 4H-toimistoon arkisin 040-8467387

*
*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

PDF-tiedostoTietosuojaseloste.4H-ryhmätoiminta.pdf (13 kB)
Tietosuojaseloste