Taajaman kerho

Taajaman 4H-kerho & Metsäsalapoliisi-kerho Askeleella joka torstai  14.30-16.00

Kerhoon voi hyvin tulla vähän myöhässäkin jos koulu loppuu vasta 14.30 :) 

Syksyn 2020 4H-kerhot alkavat syyskuussa: 

3.9. - 26.11. joka torstai (ei syyslomaviikolla) 

4H-kerhon toiminta on joka toinen torstai perinteistä 4H-kerhotoimintaa (kädentaitoja, kokkailuja, leikkejä ym.) ja joka toinen torstai aiheet ovat metsään, luontoon, eläimiin ym. liittyviä. Osa näistä kerhokokoontumisista on mm. Leijakodalla.  Kerholaiset voivat osallistua haluamiinsa kerhokertoihin. 

3.9. kerhokauden käynnistys, kokkailu Askeleella

10.9. kerho alkaa Askeleella, josta lähdemme yhdessä Leijonakodalle. Aiheena jokamiehenoikeudet. Kotiinlähtö kodalta.

17.9. kerho Askeleella, Kokkis. Ota mukaan esiliina!

24.9. kerho Askeleella, kädentaitoaihe

1.10. kerho Askeleella

8.10. kerho Leijonakodalla, tule suoraan kodalle

15.10. kerho Askeleella, eläinaihe 

29.10. kerho Leijonakodalla 

5.11. kerho Askeleella

12.11. kerho Askeleella 

19.11. kerho Askeleella

26.11. kerho Leijonakodalla

HUOM! KERHOPAIKKA SAATTAA VAIHTUA (sää tmv syy). Kerhokerrat, jolloin tullaan suoraan Leijonakodalle tiedotetaan AINA etukäteen viestitse/sähköpostitse. Muuten tullaan aina Askeleelle ja kerho on joko kokonaan siellä tai lähdemme yhdessä Leijonakodalle. 

 

Kerhoissa  noudatetaan hygieniaohjeita, käsiä pestään usein ja fyysisiä kontakteja vältetään. Kokkailuissa keittiöolosuhteissa  turvavälejä emme kuitenkaan pysty koko ajan pitämään.

Flunssaoireisena tai sairaana ei kerhoon saa tulla. Jos kerholainen sairastuu kerhon aikana, hänet ohjataan erilliseen tilaan odottamaan huoltajaa. Mikäli koronatilanne edellyttää, kerhon toimintaa tarkastellaan uudelleen. 

Tästä pääset suoraan kerhon sähköiseen toimintasuunnitelmaan https://www.toptehtavat.fi/groups/profile/28865/mantyharjun-4h-taajaman-4h-kerho  . Paperiset tiedotteet jäävät pois käytöstä  2020. 

Aihe saattaa vaihtua jos tarvetta tulee. 

 

Mukaan ovat tervetulleita entiset ja uudet kerholaiset, ensisijassa alakouluikäiset lapset. Entisten kerholaisten ei tarvitse ilmoittautua, uudet kerholaiset ilmoittautuvat hyvissä ajoin ennen ensimmäistä kerhokertaa alla olevalla lomakkeella tai sähköpostitse 4H@mantyharju.fi tai puhelimitse 040-8467387. 

 

Kerho on maksuton 4H-jäsenille, muilta perimme 25e osallistumismaksun / kerhokausi. 4H-jäseneksi voi liittyä etusivulla kuvakkeen Liity-alta. Jäsenkausi 1.9.-31.8. Jäsenmaksu postitetaan suoraan kotiin. Jäsenhakemus on hyvä tehdä jo ennen ensimmäistä kerhokertaa!

Taajaman 4H-kerhoa ohjaa toiminnanohjaaja. 

Lisätietoja kerhosta 4H-toimistolta 040-8467387.

 

********************

Kerhotoimintaan ilmoittautuvilta kerätään henkilötiedot, joita käytetään viestintään ja toiminnan organisointiin. Ilmoittautumislomakkeen täyttäminen on suostumus henkilötietojen  keräämiseen. EU:n tietosuoja-asetuksen mukainen tietosuojaseloste on nähtävissä alla.

*******************

 

Ilmoittautuminen Taajaman 4H-kerhoon

*
*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

PDF-tiedostoTietosuojaseloste.4H-ryhmätoiminta.pdf (13 kB)
Tietosuojaseloste