Safkasankarit

Safkasankarit kerhossa kokataan itse

Safkasankarit on  kokkikerho Yhtenäiskoulun kotitalousluokassa. 

 

SAFKASANKANKARIT-KERHON LÄHITOIMINTA KESKEYTYY KOULUN SIIRRYTTYÄ ETÄOPETUKSEEN.  Safkasankarit-kerholaisille on lähetetty huoltajien sähköposteihin tiedote etä-safkiksen alkamisesta. Etä-safkasankarit-kerhossa kerholaisen on mahdollista saamansa ohjeen mukaan leipoa ja kokkailla omassa kodissa, omaan tahtiin. Kerholaisten kesken laaditaan wa-ryhmä, jota kautta tehtävät välitetään. Etäkerho on halukkaille! Etäsafkikseen voi vielä liittyä mukaan laittamalla spostia 4H@mantyharju.fi tai wa-viestillä 040-8467387. 

Vapaa-ajan 4H-kerhotoimintojen osalta Mäntyharjun 4H-yhdistys noudattaa Suomen 4H-liiton suositusta ja keskeyttää 4H-kerhotoiminnan ja muun ryhmätoiminnan toistaiseksi. Tiedotamme kerhotoiminnan jatkosta!

Safkasankarit-kerho on alakoululaisille, ensisijassa 3. lk eteenpäin ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuminen sähköisesti allaolevalla lomakkeella. HUOM! Kerho on täynnä (tilanne helmikuussa 2020)

 

Tule mukaan Safkasankarit-kokkikerhoon, jossa saat valmistaa itse ja herkutella monenlaisia leivonnaisia, välipaloja ja pieniä ruokia. Kokoamme resepteistä oman reseptivihkon. Kokkaamme kaiken laktoosittomana, mutta haastavampiin erityisruokavalioihin emme tässä kerhossa taivu. 

 

Keväällä 2020 kerhopäivä keskiviikko klo 14.30-16. 

5.2. Runebergin päivän kunniaksi leivontaa. kevään ohjelman läpikäynti

19.2. Kokkailua

11.3. Leivontaa

25.3. Kokkailua

8.4. Leivontaa

22.4.Synttärivalmistelut

 

Safkasankareiden teemana on kestävä kokkaus.

Kerhokokoontumisten lisäksi kerho tekee retken Kuvalan maatilalle Voikoskella maanantaina 4.5. Retkestä tiedotetaan kerholaisia erikseen!! Retki on maksuton ja kuljemme tilataksilla. KORONATILANTEEN VUOKSI SELVITÄMME MAHDOLLISUUTTA SIIRTÄÄ RETKI SYKSYLLE!

Kerhoa ohjaa Mäntyharjun 4H:n henkilöstö. Lisätiedot 4H-toimistolta arkisin puh.  040-8467387 tai 4H(at)mantyharju.fi

 

Safkasankareiden etäkerhon tehtävät lähetetään etäsafkikseen ilmoittautuneille aina keskiviikoisin. Tehtävät myös tässä:

 

1.4.2020 Kasvata syötävää vihreää ja Kääretorttuleivokset  

 

 

 

 

************

Kerhotoimintaan ilmoittautuvilta kerätään henkilötiedot, joita käytetään viestintään ja toiminnan organisointiin. Ilmoittautumislomakkeen täyttäminen on suostumus henkilötietojen  keräämiseen. EU:n tietosuoja-asetuksen mukainen tietosuojaseloste on nähtävissä alla.

**************

 

Ilmoittautuminen Safkasankarit-kerhoon (ryhmä täynnä, tammikuu 2020, voit ilmoittautua jonopaikalle), muutoin yhteys 4H-toimistoon arkisin puh. 040-8467387

*
*
*
*
*
*

Kokkailut valmistetaan laktoosittomina. Muita erityisruokavalioita emme pysty kerhossa toteuttamaan. 

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

PDF-tiedostoTietosuojaseloste.4H-ryhmätoiminta.pdf (13 kB)
Tietosuojaseloste