Mynttilä

Syksyn kerhotoiminta käynnistyy syyskuussa. 

 

 

Mynttilän 4H-kerho Tyllähovissa 

Syksyn 2020 kerhokokoontumiset:

Kerhoaika on tiistai 18-19.30. 

8.9.

22.9.

6.10.

13.10.

27.10.

10.11.

24.11.

Tästä pääset suoraan kerhon sähköiseen toimintasuunnitelmaan https://www.toptehtavat.fi/groups/profile/28863/mantyharjun-4h-mynttilan-4h-kerho  . Paperiset tiedotteet jäävät pois käytöstä 2020.

 

Ilmoittaudu kerhoon alla olevalla lomakkeella tai sähköpostitse 4H@mantyharju.fi. Entisten kerholaisten ei tarvitse ilmoittautua uudelleen. Kerho tarvitsee käynnistyäkseen vähintään 6 kerholaista. 

Kerhotoiminta on kokkailua ja kädentaitoja, eläimiin ja luontoon liittyviä juttuja. Jokaisessa kerhossa myös leikitään / pelataan yhdessä. Kerholaiset voivat myös esittää omia toiveitaan aiheiksi. Varaudu kerhoon aina myös sään mukaisin ulkovaattein. 

Kerhoon tullessa pestään kädet ja fyysisiä kontakteja vältetään. Toiminnassa noudatetaan mahdollisuuksien mukaan turvavälejä ja muita yleisiä koronaohjeita. Flunssaoireisena tai sairaana ei kerhoon saa tulla. Jos kerholainen sairastuu kerhon aikana, hänet ohjataan erilliseen tilaan odottamaan huoltajaa. 

Jos kerhoaikoihin tulee muutoksia, tiedotamme siitä mahdollisimman pian nettisivuilla ja FB!

4H-kerho on maksuton 4H-jäsenille. Jäsenillä on myös vakuutusturva. Muilta perimme 25e/toimikausi osallistumis- ja materiaalimaksun. Jäseneksi voi liittyä etusivulla Liity-kuvakkeen alta. Jäsenkausi on 1.9.-31.8. Jäsenmaksu tulee kaikille suoraan kotiin.

Kerhoa ohjaa toiminnanohjaaja. Tiedustelut, jäsenyyteen ym. liittyvät asiat hoituvat parhaiten ottamalla yhteyttä 4H-toimistoon 040-8467387 ja 4h(at)mantyharju.fi .

 

*******************

Kerhotoimintaan ilmoittautuvilta kerätään henkilötiedot, joita käytetään viestintään ja toiminnan organisointiin. Ilmoittautumislomakkeen täyttäminen on suostumus henkilötietojen  keräämiseen. EU:n tietosuoja-asetuksen mukainen tietosuojaseloste on nähtävissä alla.

******************

Ilmoittautuminen Mynttilän 4H-kerhoon

*
*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

PDF-tiedostoTietosuojaseloste.4H-ryhmätoiminta.pdf (13 kB)
TIETOSUOJASELOSTE