Mynttilä

HUOMIO! Mynttilän 4H-kerhon toiminta on keskeytetty koronaviruksesta johtuen toistaiseksi. Mäntyharjun 4H-yhdistys noudattaa Suomen 4H-liiton suositusta keskeyttää 4H-kerhotoiminta toistaiseksi. Tiedotamme kerhotoiminnan jatkosta!

 

Mynttilän 4H-kerho Tyllähovissa  Kerhoaika on ti 18-19.30. 

Tästä pääset suoraan kerhon sähköiseen toimintasuunnitelmaan https://www.toptehtavat.fi/groups/profile/28863/mantyharjun-4h-mynttilan-4h-kerho  . Paperiset tiedotteet jäävät pois käytöstä 2020.

Keväällä 2020 4H-kerhot:

4.2. kerhokauden käynnistys ja ulkoleikit & pelit

11.2. kokkis  HUOM! Peräkkäiset tiistait, koska Tyllilähovissa on toinen varaus 18.2. 

3.3. kädentaidot

17.3. kokkis

31.3. toivekerho, sovitaan aihe yhdessä edellisissä kerhoissa

14.4. synttärien valmistelua

28.4. 4H-kerholaisten synttärit 425-vuotiaan Mäntyharjun kunniaksi! Vanhemmat, isovanhemmat & sisarukset tervetulleita mukaan! Klo 18 alkaen. Mukana myös Toivolan 4H-kerho! Synttärit järjestetään yhdessä Mäntyharjun Marttojen kanssa. 

Kerhoaiheisiin voi tulla muutoksia tarpeen mukaan. Kevään toimintakaudella ei kerätä kokkisten 1€ materiaalimaksua. 

Ilmoittaudu kerhoon alla olevalla lomakkeella tai sähköpostitse 4H@mantyharju.fi. Entisten kerholaisten ei tarvitse ilmoittautua uudelleen. Kerho tarvitsee käynnistyäkseen vähintään 6 kerholaista. 

Kerhotoiminta on kokkailua ja kädentaitoja, eläimiin ja luontoon liittyviä juttuja. Jokaisessa kerhossa myös leikitään / pelataan yhdessä. Kerholaiset voivat myös esittää omia toiveitaan aiheiksi. Varaudu kerhoon aina myös sään mukaisin ulkovaattein. 

Jos kerhoaikoihin tulee muutoksia, tiedotamme siitä mahdollisimman pian nettisivuilla ja FB!

4H-kerho on maksuton 4H-jäsenille. Jäsenillä on myös vakuutusturva. Muilta perimme 25e/toimikausi osallistumis- ja materiaalimaksun. Jäseneksi voi liittyä etusivulla Liity-kuvakkeen alta. Jäsenkausi on 1.9.-31.8. Jäsenmaksu tulee kaikille suoraan kotiin.

Kerhoa ohjaa toiminnanohjaaja. Tiedustelut, jäsenyyteen ym. liittyvät asiat hoituvat parhaiten ottamalla yhteyttä 4H-toimistoon 040-8467387 ja 4h(at)mantyharju.fi .

 

*******************

Kerhotoimintaan ilmoittautuvilta kerätään henkilötiedot, joita käytetään viestintään ja toiminnan organisointiin. Ilmoittautumislomakkeen täyttäminen on suostumus henkilötietojen  keräämiseen. EU:n tietosuoja-asetuksen mukainen tietosuojaseloste on nähtävissä alla.

******************

Ilmoittautuminen Mynttilän 4H-kerhoon

*
*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

PDF-tiedostoTietosuojaseloste.4H-ryhmätoiminta.pdf (13 kB)
TIETOSUOJASELOSTE