Metsäsalapoliisit-kerho

Metsän mittaus kuului opittaviin asioihin metsätaiturikerhossa

Mäntyharjulla on aiemmin toiminut Metsätaiturit-teemakerho yhteistyössä Mhy Mänty-Saimaan kanssa. 

 

Syksyllä 2020 käynnistämme uuden Metsäsalapoliisit-kerhon. Kerho on metsä- ja luontoaiheinen teemakerho, jossa tutustutaan luonnon tarjoamiin mahdollisuuksiin ja opetellaan metsäluonnon ominaispiirteitä. Tekeminen on konkreettista luonnossa olemista ja liikkumista mäntyharjulaisissa luontokohteissa, laavuilla, kodilla ym. Tavoitteena on lisätä lasten metsä- ja luonto-osaamista.

Metsäsalapoliisit-kerho on tarkoitettu alakouluikäisille lapsille, ennakko-osaamista ei tarvita. Halu liikkua luonnossa on tärkeintä. 

Metsäsalapoliisit-kerho kokoontuu vuoroviikoin Taajaman 4H-kerhon kanssa. Kerhopäivä on torstai klo 14.30-16 ajalla 3.9. - 26.11. joka torstai (ei syyslomaviikolla) 

Metsäsalapoliisit-kerho ja Taajaman 4H-kerho toimivat rinnakkain. Kerholaiset voivat osallistua molempien kerhojen toimintaan. Osa tekemisestä on perinteistä 4H-kerhotoimintaa (kädentaitoja, kokkailuja, leikkejä ym.) ja osa luontoon, retkeilyyn ja eläimiin liittyvää. Osa kerhokokoontumisista on mm. Leijonakodalla.  Kerholaiset voivat osallistua haluamiinsa kerhokertoihin. 

Syyskauden kerhot:

3.9. kerhokauden käynnistys, kokkailu Askeleella

10.9. kerho alkaa Askeleella, josta lähdemme yhdessä Leijonakodalle. Aiheena jokamiehenoikeudet. Kotiinlähtö kodalta.

17.9. kerho Askeleella

24.9. kerho Askeleella, kädentaitoaihe

1.10. kerho Askeleella

8.10. kerho Leijonakodalla, tule suoraan kodalle

15.10. kerho Askeleella, eläinaihe 

29.10. kerho Leijonakodalla 

5.11. kerho Askeleella

12.11. kerho Askeleella 

19.11. kerho Askeleella

26.11. kerho Leijonakodalla

 

HUOM! KERHOPAIKKA SAATTAA VAIHTUA (sää tmv syy). Kerhokerrat, jolloin tullaan suoraan Leijonakodalle tiedotetaan AINA etukäteen viestitse/sähköpostitse. Muuten tullaan aina Askeleelle ja kerho on joko kokonaan siellä tai lähdemme yhdessä Leijonakodalle. 

Jokaiseen kerhoon mukaan säänmukaiset ulkovaatteet!

 

Flunssaoireisena tai sairaana ei kerhoon saa tulla. Jos kerholainen sairastuu kerhon aikana, hänet ohjataan erilliseen tilaan odottamaan huoltajaa. Kerhossa noudatetaan hygieniaohjeita, käsiä pestään usein ja fyysistä kontaktia vältetään. Jos koronatilanne edellyttää, kerhon toimintaa tarkastellaan uudelleen. 

Tästä pääset suoraan kerhon sähköiseen toimintasuunnitelmaan https://www.toptehtavat.fi/groups/profile/28865/mantyharjun-4h-taajaman-4h-kerho  . Paperiset tiedotteet jäävät pois käytöstä  2020. 

 

Lisätiedot 4H-toimistoon www.mantyharjun4H.net tai 040-8467387. 

 

Ilmoittautuminen Metsäsalapoliisit kerhoon

*
*
*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

PDF-tiedostoTietosuojaseloste.4H-ryhmätoiminta.pdf (13 kB)
Tietosuojaseloste