Heppataiturit

Päivintalli on olut vuosikaudet heppataiturin tukikohta. Nyt kerho kokoontuu myös muilla talleilla.

HUOMIO! Heppataiturikerhon toiminta on keskeytetty koronaviruksesta johtuen toistaiseksi. Mäntyharjun 4H-yhdistys noudattaa Suomen 4H-liiton suositusta keskeyttää 4H-kerhotoiminta toistaiseksi. Tiedotamme kerhotoiminnan jatkosta!

 

 

Heppataiturit on hevosaiheinen teemakerho, joka kokoontuu eri heppakohteissa ja talleilla. 

 

Osallistujien vähyyden vuoksi heppataiturit-kerho yhdistettiin syksyllä 2019 MRA:n kanssa toiseen heppa-aiheiseen kerhoon. Heppataiturilaiset osallistuvat siis aivan normaalisti heppakerhon toimintaan.

Kevään 2020 heppataiturikerhot:

su 12.1. klo 12-15

su 2.2. klo 12-15 

su 23.2. klo 12-15

su 8.3. klo 12-15

su 22.3. klo 12-15

su 5.4. klo 12-15 HUOM!! TÄMÄ KERHOPÄIVÄ VAIHTUU!! 

su 19.4. klo 12-15 

Kerho kokoontuu 2 x kuukaudessa, pääasiassa sunnuntaisin. Tutustumisretkiä, ratsastuskertoja voi olla muinakin viikonpäivinä. 

Paikka Tiina Pesosen kotitalli, Väntintie 53, Tuustaipale. Lisätiedot kerhon ohjelmasta suoraan ohjaajalta 040-4108189. Ilmoita myös, jos olet pois kerhosta! 

 

Tästä pääset suoraan kerhon sähköiseen toimintasuunnitelmaan https://www.toptehtavat.fi/groups/profile/28857/mantyharjun-4h-heppataiturit-kerho  Paperiset tiedotteet jäävät pois käytöstä keväällä 2020.

 

Heppataituriin alaikäraja on 8 vuotta. 

 

Heppataiturit on maksuton 4H-jäsenille, muilta perimme 25e/lukukausi osallistumis- ja materiaalimaksun. Heppataitureissa on sekä 4H:n että MRA:n jäseniä. MRA:n kerholaisilta ei edellytetä 4H:n jäsenyyttä eikä osallistumismaksua. Mukaan pienet eväät ja oma kypärä! Tärkeää on sään mukainen, lämmin, tallin kestävä vaatetus - olemme paljon ulkona! Ota myös oma kynä/penaali, jos tarvitsee tehdä muistiinpanoja. 

Ilmoittautumislomake alla!

Yleiset tiedustelut, jäsenyyteen ym. liittyvät asiat hoituvat parhaiten ottamalla yhteyttä 4H-toimistoon.

 

 

****************

Kerhotoimintaan ilmoittautuvilta kerätään henkilötiedot, joita käytetään viestintään ja toiminnan organisointiin. Ilmoittautumislomakkeen täyttäminen on suostumus henkilötietojen  keräämiseen. EU:n tietosuoja-asetuksen mukainen tietosuojaseloste on nähtävissä alla.

**************

HUOM! Heppataiturikerho EI OLE ratsastuskerho - toimintakauden aikana pyritään järjestämään ainakin 1 ratsastuskerta (mahdollisesti maksullinen), mutta muuten kerho perehtyy hevosten hoitoon ja heppataitoihin! 

 

 

Ilmoittautuminen Heppataituriin

*
*
*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

PDF-tiedostoTietosuojaseloste.4H-ryhmätoiminta.pdf (13 kB)
Tietosuojaseloste