Kerhot

4H-kerhoissa opetellaan monipuolisesti hyödyllisiä taitoja ja tietoja yhdessä viihtyen.

 

Osa kerhoista on perus4H-kerhoja, joissa touhutaan monenlaista -  kokiksessa leivotaan ja kokataan, kädentaitokerhossa askarrellaan, leikitään ja pelataan. Lisäksi liikuttaan luonnossa, tutustutaan eläinaiheisiin ja joskus reippaallaan porukalla.

Osa kerhoista on teemakerhoja, jotka kokoontuvat tietyn aiheen ympärillä. Teemakerhojen aiheet vaihtelevat kerholaisten toiveiden mukaan. Teemakerhomme ovat tyypillisesti kokkiksia, eräkerhoja, eläinkerhoja, heppakerhoja, kepparikerhoja... 

 


Mäntyharjun 4H-yhdistys ry noudattaa Suomen 4H-liiton antamaa suositusta keskeyttää 4H-kerhotoiminta 13.3.2020 alkaen toistaiseksi.

Näin ollen 4H-kerhojen ja muu vapaa-ajan ryhmätoiminta keskeytetään toistaiseksi koronaviruksesta johtuen.

 

Päivitetty 4.5.2020

4H-kerhotoiminta on lähikerhotoimintana keskeytetty toukokuun 2020 loppuun saakka. Etäkerhot jatkavat 31.5.2020 asti. 

Kesäajan 4H-kerhotoiminnnasta tiedotamme kun valtionhallinnon ohjeet kokoontumisrajoituksista tiedetään. Myös kädentaitopajoja toivomme voivamme toteuttaa kesän aikana. 

 

Käynnistämme etäkerhotoiminnan 1.4.2020. 4H-etäkerhoon voi ilmoittautua täällä ja etä-safkasankarit-kerhosta voi lukea lisää täältä. 

 

Tiedotamme perinteisen 4H-kerho- ja muun ryhmätoiminnan jatkumisesta syksyn toimintakaudelle 2020.  Seuraa tiedotusta somekanavistamme FB ja Instagram ja www.mantyharjun4H.net.

Lisätiedot toiminnanjohtajalta 040-8467387. 

 

_____________________________________________________________

Kerhot-sivulta näet kaikki Mäntyharjun 4H-yhdistyksen kerhot ja jokaisen kerhon tapahtumakalenterit, aikataulut ja paikat. Mukaan voi tulla myös kesken kerhokauden jos kerhossa on tilaa.

Alaikäraja 4H-kerhoon on 6 vuotta (ekaluokkalainen, ei eskarit). Teemakerhoissa ikäraja voi olla korkeampi. Tervetuloa!

 

Entisten kerholaisten ei tarvitse uudelleen ilmoittautua 4H-kerhoon. Ilmoita kuitenkin jos et aio jatkaa kerhossa! Uudet kerholaiset ilmoittautuvat hyvissä ajoin ennen ensimmäistä kerhokertaa jokaisen kerhon alasivulla olevalla lomakkeella, sähköpostilla 4H@mantyharju.fi tai puhelimitse 4H-toimistoon 040-8467387.  

4H-kerhoissa toivotaan osallistujilta 4H-jäsenyyttä. Jäseneksi voi liittyä täällä nettisivyuilla etusivulla "Liity jäseneksi"-painikkeen alta. 4H-kerhotoiminta on maksutonta jäsenille (poikkeuksena kokkiskerhojen 1e materiaalimaksu kaikille). Kerhoon voi osallistua myös olematta jäsen, tällöin perimme materiaalimaksun 25e/syksy ja 25e/kevät. 

Kerhokokoontumisiin voi tulla muutoksia sairastumisten, synttäreiden tmv. vuoksi. Pidäthän siksi silmällä oman kerhosi aikataulua. Muutoksista pyritään tiedottamaan mahdollisimman pian. Seuraa erityisesti Mäntyharjun 4H:ta Facebookissa 

 

Ilmoittautumislomake kerhoihin on jokaisen kerhon omalla alasivulla!

Kerhotoimintaan ilmoittautuvilta kerätään henkilötiedot, joita käytetään toiminnasta viestintään ja toiminnan organisointiin. Ilmoittautumislomakkeen täyttäminen on suostumus henkilötietojen  keräämiseen. EU:n tietosuoja-asetuksen mukainen tietosuojaseloste on nähtävissä alla.

 

 

Miljoona pönttöä-projektiin tehtiin linnunpönttöjä eräkerhossa
Sisikin on heppataituri-kerhossa :)
Tulilla
Safkasynttäreillä tarjoiltiin mustikkainen alkujuoma
Safkasynttäreillä supersipsejä :)
Lihapullatikkarit nokkostwistillä!

4H-kerhotoimintaa tarjotaan ympäri kuntaa perus4H-kerhoissa sekä teemakerhoissa. 

PDF-tiedostoTietosuojaseloste.4H-ryhmätoiminta.pdf (13 kB)
TIETOSUOJASELOSTE