Kerhot

4H-kerhoissa opetellaan monipuolisesti hyödyllisiä taitoja ja tietoja yhdessä viihtyen.

 

Osa kerhoista on perus4H-kerhoja, joissa touhutaan monenlaista -  kokiksessa leivotaan ja kokataan, kädentaitokerhossa askarrellaan, leikitään ja pelataan. Lisäksi liikuttaan luonnossa, tutustutaan eläinaiheisiin ja joskus reippaallaan porukalla.

Osa kerhoista on teemakerhoja, jotka kokoontuvat tietyn aiheen ympärillä. Teemakerhojen aiheet vaihtelevat kerholaisten toiveiden mukaan. Teemakerhomme ovat tyypillisesti kokkiksia, eräkerhoja, eläinkerhoja, heppakerhoja, kepparikerhoja... 

 


Syksyn 2020 4H-kerhotoiminta käynnistyy syyskuussa koronatilanteen niin salliessa. Kerhoajat ja ilmoittautuminen löytyvät kunkin kerhon omalta alasivulta. 

 

Kerhoissa noudatetaan hygieniohjeita, pestään käsiä usein ja vältetään fyysisiä kontakteja. Turvavälejä pyritään noudattamaan aina kun se vain on mahdollista, mutta esim. kokkaillessa keittiöolosuhteissa emme välttämättä joka hetki voi varmistaa turvaväliä. 

 

Flunssaisena tai muutoin sairaana ja tai jos epäilee olevansa sairastumassa kerhoon EI SAA tulla! Jos lapsi sairastuu tai oireilee hengitystieoirein kerhon aikana, hänet ohjataan erilliseen tilaan odottamaan huoltajaa. 

 

Kerhoihin ilmoittaudutaan jokaisen kerhon alasivulla olevalla sähköisellä lomakkeella. Entisten kerholaisten ei tarvitse välttämättä ilmoittautua uudelleen. 

 

Lisätiedot toiminnanjohtajalta 040-8467387. 

 

_____________________________________________________________

Kerhot-sivulta näet kaikki Mäntyharjun 4H-yhdistyksen kerhot ja jokaisen kerhon tapahtumakalenterit, aikataulut ja paikat. Mukaan voi tulla myös kesken kerhokauden jos kerhossa on tilaa.

Alaikäraja 4H-kerhoon on 6 vuotta (ekaluokkalainen, ei eskarit). Teemakerhoissa ikäraja voi olla korkeampi. Tervetuloa!

 

Entisten kerholaisten ei tarvitse uudelleen ilmoittautua 4H-kerhoon. Ilmoita kuitenkin jos et aio jatkaa kerhossa! Uudet kerholaiset ilmoittautuvat hyvissä ajoin ennen ensimmäistä kerhokertaa jokaisen kerhon alasivulla olevalla lomakkeella, sähköpostilla 4H@mantyharju.fi tai puhelimitse 4H-toimistoon 040-8467387.  

4H-kerhoissa toivotaan osallistujilta 4H-jäsenyyttä. Jäseneksi voi liittyä täällä nettisivyuilla etusivulla "Liity jäseneksi"-painikkeen alta. 4H-kerhotoiminta on maksutonta jäsenille. Kerhoon voi osallistua myös olematta jäsen, tällöin perimme materiaalimaksun 25e/syksy ja 25e/kevät. 

Kerhokokoontumisiin voi tulla muutoksia sairastumisten, synttäreiden tmv. vuoksi. Pidäthän siksi silmällä oman kerhosi aikataulua. Muutoksista pyritään tiedottamaan mahdollisimman pian. Seuraa erityisesti Mäntyharjun 4H:ta Facebookissa 

 

Ilmoittautumislomake kerhoihin on jokaisen kerhon omalla alasivulla!

Kerhotoimintaan ilmoittautuvilta kerätään henkilötiedot, joita käytetään toiminnasta viestintään ja toiminnan organisointiin. Ilmoittautumislomakkeen täyttäminen on suostumus henkilötietojen  keräämiseen. EU:n tietosuoja-asetuksen mukainen tietosuojaseloste on nähtävissä alla.

 

 

Miljoona pönttöä-projektiin tehtiin linnunpönttöjä eräkerhossa
Sisikin on heppataituri-kerhossa :)
Tulilla
Safkasynttäreillä tarjoiltiin mustikkainen alkujuoma
Safkasynttäreillä supersipsejä :)
Lihapullatikkarit nokkostwistillä!

4H-kerhotoimintaa tarjotaan ympäri kuntaa perus4H-kerhoissa sekä teemakerhoissa. 

PDF-tiedostoTietosuojaseloste.4H-ryhmätoiminta.pdf (13 kB)
TIETOSUOJASELOSTE