Kerhot

Aikataulumuutoksista, uusista tuulista ja muutenkin tiedotellaan erityisesti Facebookissa. Tykkää!

Kerhoissa opetellaan monipuolisesti hyödyllisiä taitoja ja tietoja yhdessä viihtyen. Kerhoissa on eri teemoja. Kokkiksessa leivotaan ja kokataan helppoja ja terveellisiä ajankohtaisia herkkuja. Kädentaitoja harjoitellaan erilaisilla materiaaleilla, keväällä käytetään mm. luonnonmateriaaleja. Lisäksi tutustutaan eläinaiheisiin ja tietysti leikitään ja pelataan yhdessä. Ulkoilukerroilla tarkastellaan luontoa ja joskus reippaillaan porukalla.


Kerhot-sivulta näet kaikki Mäntyharjun 4H-yhdistyksen kerhot ja jokaisen kerhon tapahtumakalenterit, aikataulut ja paikat. Mukaan voi tulla myös kesken kerhokauden jos kerhossa on tilaa.

Alaikäraja 4H-kerhoon on 6 vuotta. Teemakerhoissa ikäraja voi olla korkeampi. Tervetuloa!

 

Entisten kerholaisten ei tarvitse uudelleen ilmoittautua 4H-kerhoon. Ilmoita kuitenkin jos et aio jatkaa kerhossa! Uudet kerholaiset ilmoittautuvat hyvissä ajoin ennen ensimmäistä kerhokertaa jokaisen kerhon alasivulla olevalla lomakkeella, sähköpostilla 4H@mantyharju.fi tai puhelimitse 4H-toimistoon 040-8467387.  

4H-kerhoissa toivotaan osallistujilta 4H-jäsenyyttä. Jäseneksi voi liittyä täällä nettisivyuilla etusivulla "Liity jäseneksi"-painikkeen alta. 4H-kerhotoiminta on maksutonta jäsenille (poikkeuksena kokkiskerhojen 1e materiaalimaksu kaikille). Kerhoon voi osallistua myös olematta jäsen, tällöin perimme materiaalimaksun 20e/syksy ja 20e/kevät. 

Kerhokokoontumisiin voi tulla muutoksia sairastumisten, synttäreiden tmv. vuoksi. Pidäthän siksi silmällä oman kerhosi aikataulua. Muutoksista pyritään tiedottamaan mahdollisimman pian. Seuraa erityisesti Mäntyharjun 4H:ta Facebookissa 

 

Ilmoittautumislomake kerhoihin on jokaisen kerhon omalla alasivulla!

 

Kerhokausi alkaa helmikuussa! Tavataan 4H-kerhossa!!  

Miljoona pönttöä-projektiin tehtiin linnunpönttöjä eräkerhossa
Sisikin on heppataituri-kerhossa :)
Tulilla
Safkasynttäreillä tarjoiltiin mustikkainen alkujuoma
Safkasynttäreillä supersipsejä :)
Lihapullatikkarit nokkostwistillä!

4H-kerhotoimintaa tarjotaan ympäri kuntaa perus4H-kerhoissa sekä teemakerhoissa. 

MS Word -tiedostoPerunoiden kasvatus.docx (12 kB)
Tässä sinisten perunoiden kasvatuskilpailun ohje ja kortti
MS Word -tiedostoPerunan kasvatuspäiväkirja.docx (87 kB)

Kasvatuskilpailu 2017. Sininen peruna

*
*
*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.